Alajärven musiikkiopisto tiedottaa

Musiikkiopiston projektiviikko 11.–15.11.2019

Projektiviikon aikana musiikkiopisto tarjoaa monenlaisia mahdollisuuksia saada uusia näkökulmia käynnissä oleviin musiikkiopintoihin. Ohjelmassa on myös opintoja, jotka laajentavat opintojen aihealueita viikkolukujärjestyk­sen kattamien alueiden ulkopuolelle. Linkeistä on saatavissa projektiviikon tiedote ja kurssien aikataulu. Opettajat antavat lisätietoja. 

TILANNE PROJEKTIVIIKON ALKAESSA: Projektiviikon ilmoittautumisten perusteella torstain sävellystyöpajaan ja perjantain äänimaisematyöpajaan mahtuu vielä osallistujia hyvin. Sen sijaan maanantain impropajat 1 ja 2 on peruttu. Kaikille avoimiin tilaisuuksiin, kuten tiistain oppilaskonserttiin (klo 19), keskiviikon yhteislaulutilaisuuteen (klo 18.30) ja perjantain Mozart-luennolle (klo 17.15) voivat kaikki halukkaat tulla, myös muut kuin musiikkiopiston oppilaat. 

 

 

Lukuvuoden 2019–2020 opetuspäivät

Opetus alkaa tiistaina 13.8. Syysloma pidetään 14.–18.10.2019. Syyslukukausi päättyy 20.12.2019. Kevätlukukausi alkaa tiistaina 7.1.2020, talviloma pidetään 24.2.–28.2. ja opetus päättyy maaantaihin 25.5.2020 mennessä. 

 

Kuljetusluvat

Mikäli musiikkiopiston ohjelman vuoksi henkilökunnan on tarpeen kuljettaa oppilaita esimerkiksi hoivakotivierailuja varten, tarvitaan asianmukaiset kuljetusluvat. Kuljettaminen tapahtuu aina kulloisenkin kuljettajan vastuulla. Kuljetuslupalomake on saatavissa tästä linkistä tai musiikkiopiston toimistolta. Jos lupaa ei ole, oppilas itse tai hänen huoltajansa vastaa oppilaan kuljettamisesta kyseiselle paikalle. 

 

Suojele kuuloasi!

Musiikkia harrastavilla on erityinen syy suojella kuuloaan. Lue lisää kuulon suojelusta Kuuloliiton sivuilta

 

Musiikkiopiston aloitussivulle